Winkelwagen

Je winkelwagen is momenteel nog leeg

Voor 23:59 besteld, binnen 1-2 werkdagen in huis
Bekijk winkelwagen

Blog | 20-02-24 16:46

Childhood memories: 5x onze collega’s die vertellen over hun mooiste jeugdherinnering

Childhood memories: 5x onze collega’s die vertellen over hun mooiste jeugdherinnering

Als jij terugdenkt aan je eigen jeugd is er vast een gebeurtenis of herinnering die eruit springt en waar je met warmte op terugkijkt. Zo zie je ook maar hoe belangrijk het is om je kindje mooie herinneringen mee te geven om later aan terug te kunnen denken. Wij vroegen 5 collega’s naar hun mooiste jeugdherinnering.

Emy (37) - social media marketeer en mama van Phlyn (9) en Philou (7)
Mijn broer en ik schelen maar 1,5 jaar en waren vroeger altijd samen. Zo ook die ene zomer in Spanje, in ons eigen tentje naast de caravan van onze ouders. Samen legden we dan de kussens net buiten de tent om naar de sterren te kunnen kijken en gezellig te kletsen. Op een avond sliepen onze ouders al en hebben we ons zakgeld gepakt, zijn uit de tent geslopen om bij de bar een ijsje te gaan kopen en die lekker op te peuzelen.

Tara (29) - brand manager
Voor mijn mooiste jeugdherinnering blik ik terug op de verschillende vakanties in Italië, want vakantie stond altijd al centraal in ons gezin én nog steeds! Samen met mijn ouders, broer en een ander gezin stonden we jaar in jaar uit op de camping 'Montescudaio', waar we echt de leukste avonturen beleefden. Tafeltennissen, Italiaans eten, stadjes bezoeken, mini playbackshows, 1000 pogingen tot duiken (ik kan het nog steeds niet) en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken, ik had de tijd van mijn leven!

Margreet (30) - product marketing manager en mama van Elin (0)
Mijn jeugdherinnering speelt zich af op de zondagochtenden. Deze ochtenden stonden in het teken van de family brunch. Gezellig aan tafel met mijn ouders, broer en zussen. Met lekkere croissantjes, verse jus en een eitje. Uiteraard mochten we om de beurt helpen met het verzorgen van de brunch. Deze traditie wil ik graag voortzetten met mijn eigen gezin!

Inez (32) - webshop manager en mama van Charlie (2)
Mijn favoriete herinnering uit mijn jeugd is sowieso de gezellige kampeervakantie in Zuid-Frankrijk met de hele familie. Lekker opgepropt met z’n allen in de auto in de vroegte vertrekken. Om de zoveel uur mochten we een cadeautje uitpakken om mijn broer, zus en mij op de achterbank tevreden te houden. Onderweg met z’n allen lekker knus in een mini tentje overnachten, ik paste precies op een klein opblaassurfplankje helemaal achterin de tent. Op de camping elke ochtend ontbijten met stokbrood en een croissant en daarna zandkastelen bouwen op het strand. M’n vader bouwde auto’s, zwembadjes, boten en kastelen waar het beachbal balletje doorheen kon rollen en dat was het hoogtepunt van de dag. Naast het ijsje dat we ’s avonds haalden in het dorpje naast de camping. Niet voor niets komen wij nog regelmatig terug naar deze camping en hoe leuk is het om dezelfde herinneringen nu te maken met m’n eigen kind?


Shyra (22) - grafisch designer
Het eerste wat mij te binnen schiet wanneer je mij de vraag stelt "Wat is jouw leukste jeugdherinnering?", dan denk ik aan de avonden in het weekend waarop we eens in de zoveel tijd met mijn ouders, tweelingzus en ik de woonkamer gingen omtoveren tot een magische plek vol met allemaal matrassen, kussens en dekens! Mijn zus en ik mochten dan een film uitzoeken. We keken vervolgens de hele avond film, met een overvloed aan snacks binnen handbereik. We mochten die avonden lekker laat op blijven, wie wil dat nou niet als kind zijnde?! Als kers op de taart mochten we natuurlijk ook in de woonkamer blijven slapen. Dit waren de avonden van lekker gek doen, hutten bouwen en gezellig samen zijn. Kortom, mooie herinneringen!
Jouw cookievoorkeuren

Deze website maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn voor de technische werking van de website en altijd zijn ingesteld. Andere cookies, die bedoeld zijn om het gemak van het gebruik van deze website te vergroten, voor directe reclamedoeleinden of om de interactie met andere websites en sociale netwerken te vereenvoudigen, worden alleen geplaatst met uw toestemming.

Cookie instellingen

Deze website maakt gebruik van cookies, die noodzakelijk zijn voor de technische werking van de website en altijd zijn ingesteld. Andere cookies, die bedoeld zijn om het gemak van het gebruik van deze website te vergroten, voor directe reclamedoeleinden of om de interactie met andere websites en sociale netwerken te vereenvoudigen, worden alleen geplaatst met uw toestemming.